Izaak Koopman

Eigenaar & dansdocent

Izaak is de oprichter en hoofddocent van Salsa Prisiri. Oorspronkelijk opgeleid als maatschappelijk werk, met specialisaties in coaching, empowerment en talentontwikkeling.

Izaak is een enthousiaste leraar, met een grote passie voor Salsa dansen en lesgeven. Hij wilt de vreugde van het dansen met zoveel mogelijk mensen delen. Binnen zijn lessen is er ook altijd een goede balans tussen plezier maken en nieuwe dingen leren.
Het is voor hem belangrijk dat, leerlingen een leuke avond hebben gehad, en ook daarbij nieuwe vaardigheden hebben opgedaan.

Hij is ervan overtuigd dat iedereen kan leren dansen. Door zijn ruime ervaring met het begeleiden en ontwikkelen van mensen, kan hij snel ontdekken waar iemands kracht ligt. Deze vaardigheid gebruikt hij ook tijdens de lessen om op een effectieve manier, mensen te leren dansen. Door leerlingen een sterke basis aan te leren, groeit hun zelfvertrouwen en hebben ze een sterker fundament om nieuwe bewegingen te leren.

Tevens is Izaak ook de begeleider bij de ‘Special Programs’ Hierbij komen zijn coaching- en talentontwikkeling vaardigheden nog sterker aan bod. Voor meer informatie, zie: Special Programs.