Zuid-Amerikaans Rolstoeldansen

Rolstoeldansen in Den Haag

Heb je altijd al willen swingen op de vrolijke en warme klanken van Zuid-Amerikaanse muziek? Dat kan gewoon bij Salsa Prisiri.

Salsa Prisiri is een Dansschool die salsa mogelijk maakt voor iedereen. Dans en muziek brengt vreugde voor ieder mens. Salsa Prisiri vindt dat het ieders recht is om vrolijk en gelukkig te zijn. Via de lessen willen wij dit graag met u delen. Met het oog op deze filosofie zijn we begonnen met het geven van Zuid-Amerikaans rolstoeldansen. De danskoppels bestaan uit een lopende danser en een rolstoeldanser. Dus ook zonder rolstoel kan je mee doen!

Het lesprogramma is zodanig opgebouwd dat zowel de lopers als de rolstoelers zich op feesten kunnen redden met de dansmoves die ze leren. De rolstoeler leert zodanig dansen dat ze in principe met alle lopende dansers kunnen dansen op een willekeurig salsa feest.

Naast het feit dat dansen heel erg leuk is, is het ook erg goed voor je lichaam, je bouwt er conditie mee op en je wordt er leniger van. Verder is het ook een hele leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten. We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen in de dansschool!!

Rolstoeldansen

75 zonder partner

Rolstoeldansen

100 als koppel